Saarte Hääl: Ukraina sündmused ooperipäevade programmi ei ohusta

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saaremaa ooperipäevad. Foto: Eesti Kontsert
Saaremaa ooperipäevad. Foto: Eesti Kontsert

Vaatamata Ukrainas toimuvatele massirahutustele ei ole sealne ooperiteater suvistest Saaremaa-plaanidest ehk ooperipäevadele tulekust loobunud, kirjutas Saarte Hääl.

Eesti Kontserdi pressi- ja kommunikatsioonijuht Lauri Aav ütles Saarte Häälele, et nemadki on mures Ukrainas toimuva pärast ja on mõtetes ukrainlastega. Olles Ukraina rahvusooperiga aga kogu aeg ühenduses, võivad nad öelda, et ei ole mingit märki, et sealne rahvusooper kaaluks ooperipäevadele tuleku ärajätmist. “Olgugi et poliitiline olukord on pehmelt öeldes ebastabiilne, toimub siiski kõik teatri planeeritu,” kinnitas Aav.

Eelmisel nädalal Kuressaares Saaremaa ooperipäevade pressikonverentsil viibinud Ukraina rahvusooperi esindaja Bogdan Pilš teatas samuti, et vaatamata Ukraina massirahutustele ei ole teater Saaremaa-plaanidest loobunud.

Eesti Kontserdi arendusjuhi Kertu Orro sõnutsi on ka Ukraina kultuuriministeeriumilt jõudnud nendeni kinnitus, et ooperiteater tuleb Saaremaale, kõik kokkulepped peavad ja suvel on Eestisse tulemas ka ministeeriumi delegatsioon.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments