Lasterikkad pered saavad oma sooduskaardi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti lasterikaste perede liidu president (vasakul) Aage Õunap ja regionaalminister Siim Kiisler andsid üle esimese Perekaardi reklaamvideos osalenud perekond Adsonile.  Foto: Andres Raudjalg
Eesti lasterikaste perede liidu president (vasakul) Aage Õunap ja regionaalminister Siim Kiisler andsid üle esimese Perekaardi reklaamvideos osalenud perekond Adsonile. Foto: Andres Raudjalg

Täna esitles Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) koostöös regionaalministri valitsemisalaga projekti “Perekaart lasterikastele peredele”, mis annab Eesti suurperedele võimaluse teatud teenuseid ja tooteid senisest soodsamatel tingimustel saada.

Perekaart, mis kätkeb endas taskukohasemaid hindasid, eripakkumisi ja muid lisaväärtusi, on lasterikaste perede liidu liikmetele mõeldud magnetkaart, mida pered partnerettevõtete juures kasutada saavad. Tänaseks on Perekaardiga liitunud 77 asutust ja ettevõtet ligi 100 erineva pakkumisega.

Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on Perekaart tänuväärne abikäsi lasterikastele peredele. “Eestis elab üle 4000 lasterikka pere, kelle igapäevased väljaminekud on tihti kordades suuremad kui mõnel väiksemal perel,” rääkis Õunap. Tema sõnul sai Perekaart loodud just selleks, et toetada suurperesid nende tegemistes: see kaart annab võimaluse veeta perega üks tore talvepuhkus, meeldejääv suveseiklus, nauditav teatri- ja kinoelamus või siis taskukohasemate hindadega sulistada veekeskuses, tellida meelepärast ajakirja või einestada mõnes hubases kohvikus.

„Kui peres on palju lapsi, siis tihti on inimeste esimene reaktsioon, et tegemist on justkui kehva pereplaneerimisega. Just selliseid hoiakuid tahame me murda ja suurendada lugupidamist nende perede vastu,“ selgitas regionaalminister Siim Kiisler, kelle enda peres sirgub viis last ning kellele anti esitlusel samuti Perekaart.

Perekaarti on võimalik taotleda kõigil Eesti Lasterikaste Perede Liitu kuuluvatel peredel, kus kasvab neli või enam last. Samuti on projektiga võimalik liituda kõikidel asutustel ja ettevõtetel, kellele suurperede käekäik korda läheb. Esimesed Perekaardid väljastatakse veebruarikuus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Perekaardi esitlusüritus
10 aastat tagasi

[…] Lääne Elu […]