0

Kanepi kaotas napilt Kataris

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tennisist Kaia Kanepi. Foto: Viktor Burkivski
Tennisist Kaia Kanepi. Foto: Viktor Burkivski

Eesti esitennisist Kaia Kanepi kaotas Kataris maailma kümnendale reketile Simona Halepile (4-6, 6-3, 6-7(5)).

“Valus kaotus,” kommenteeris Kanepi oma Facebooki lehel. “Füüsiliselt oli päris raske mäng täna. Juba esimeses setis oli hing kinni, jalad olid rasked kogu mängu. Üldine mängu tase tundus aga päris hea. Mul oli võimalusi, et võita, aga ta [Hakep] riskis mõnel tähtsal hetkel ja õnnestus.”

Eile alistas Kanepi 6:3, 6:4 maailma edetabelis 51. kohta hoidva USA esindajanna Varvara Lepcehnko. Pärast mängu avaldas Kanepi arvamust, et pisut kummaline oli mängida välistes tingimustes.

“Natuke harjumatu oli välitingimustes mängida, kuid sain päris hästi hakkama,” teatas Kanepi enda kodulehel. “Proovisin olla agressiivne nii palju kui sain. Teise seti alguses mängis vastane hästi, 0:3 taga olles mõtlesin, et ma ei anna seda setti niisama. Sain uuesti tagasi mängu ja tasavägises võitluses õnnestus mul võita.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz