Kaia Kanepi viis tennisenaiskonna teise liigasse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tennisist Kaia Kanepi. Foto: Viktor Burkivski
Tennisist Kaia Kanepi. Foto: Viktor Burkivski

Eesti tennisenaiskond võitis FedCupi III liiga turniiril Tere tennisekeskuses poolfinaalis Taani 2:0 ja pääses 2015. aastaks II liigasse.

Üksikmängudes jäi Eesti (Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit) kuues mängus kokku loovutatud geimide arvuks 7. Laupäeval Taani vastu alistas Kontaveit Mai Grage 6:0, 6:0 ja Kanepi Karen Barbati (WTA 605.) 6:2, 6:1. Ilmselt läinuks põnevaks kui Taanil mänginuks Caroline Wozniacki, ent nüüd polnud külalistest vastast. Paarismängu ei peetud.

Naiskonna kapteni kohal debüteerinud Maret Ani esimene kogemus uues ametis osutus liigagi kergeks – mingit pinget kordagi ei tekkinud. “Vastased olid meeldivalt nõrgad,” muigas Ani. “Eks me paberi peal olime niikuinii ilmsed soosikud, aga enne peab ikka väljakul asja ära klaarima.”

Kaia Kanepi on maailma edetabelis 27. kohal. Tema isa Jaak Kanepi sõnul mängib Kaia Kanepi järmiseks Dohas ja pärast seda järgmisel esmaspäeval Dubais. Seejärel lendab Kaia Kanepi Mehhikosse Acapulcosse nädalasele turniirile, pärast mida on tal 2 võistlust Ameerikas Indian Wellsis ja Miamis.

„Märtsi teises pooles on kojujõudmine,“ ütles Jaak Kanepi, kelle sõnul on tütrel selle aja jooksul 50 tundi õhus olemist, rääkimata lennujaamades ootamisest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments