Läänemaa parimad sportlased on Hunt ja Kanepi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa möödunud aasta parim meessportlane Rimo Hunt. Foto: laanemaajk.wordpress.com
Läänemaa möödunud aasta parim meessportlane on jalgpallur Rimo Hunt. Foto: laanemaajk.wordpress.com
Läänemaa möödunud aasta parim meessportlane on jalgpallur Rimo Hunt. Foto: laanemaajk.wordpress.com

Praegu tunnustatakse Lihula kultuurikeskuses maakonna mulluseid tublimaid sportlasi.

Möödunud aasta Läänemaa parimaks sportlaseks kuulutas spordiliit Läänela jalgpallur Rimo Hundi.

Läänela tegevjuhi Ülle Lassi sõnul ei olnud Hunt algul isegi nominent, kuid Läänela juhatus otsustas ta nimekirja lülitada ning jalgpallur hääletatigi parimaks sportlaseks.

Lass selgitas, et parimad selgitati spordiklubide tagasiside põhjal pluss ise hääletades.

Nikolai Novosjolov ei ole Lassi sõnul enam Läänemaale sisse kirjutatud ega kandideerinud seetõttu parima sportlase tiitlile.

Parima naissportlase tiitli sai Kaia Kanepi.

Parimaks võistkonnaks tunnistati vehklemisnaiskond koosseisus Nelli Paju, Katrina Lehis ja Kristina Kuusk. Parim naisveteran on kergejõustiklane Milvi Vendla, parim meesveteran maadleja Aap Uspenski.

Parimad noorsportlased on Katrina Lehis ja Ottomar Ladva.

Aasta spordisündmuseks hääletati novembris peetud Albert Kanepi VII memoriaal lauatennises.

Kuldsponsori tiitli sai Lihula Maaparandus, kes aitas ehitada Lõuna-Läänemaa motoklubil Alakülla raja ja kes toetab Lihulas toimuvaid spordiüritusi.

Läänemaa kõige sportlikuma pere tiitli võttis vastu Lääne-Nigula vallas elav perekond Raadla (pildil):

Läänemaa sportlikem pere

Kultuurkapitali 320-eurose toetuse saavad 7 “vedurit”: Mihhail Jutkin, Mai Jõevee, Renno Silde, Aavo Tomingas, Silver Schönberg, Kaja Ladva, Helen Nelis-Naukas. Spordiseltsi Jõud eripreemia pälvis Rudolf Lumiste.

Seekord selgusid ka rahva lemmikud: Kaia Kanepi, Vaido Veek, Pille Raudsepp, Reio Engmann, Kerli Neljas, Kert Pääbo. Parimaks võistkonnaks hääletas rahvas jaht Edasi meeskonna.

Pikemalt saab aasta sportlastest ja nende valimisest lugeda teisipäevasest paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
veteran
10 aastat tagasi

Imestan ka,et paljud kelle najal sport yldse püsib ,neid ei kutsuta vaid ametnikud kes ei tea sedagi kes valda esindab ja mis alal!!!

korvpallur
10 aastat tagasi

Ei saa ka aru. See on üks kord aastas, mil kõik Läänemaa spordiinimesed võiksid Läänela poolt kokku kutsuda. Kõiki häid tegijaid ei kutsutudki. Võitsime kossus tiitli ja teeme seda ka sellel aastal.

Madis
10 aastat tagasi

Üks asi on Kullamaal vibu lasta, hoopis teine asi aga Austraalias tennist mängida. Jutt peavoolu meediast ja eliidi alast on kui haige inimese sonimine. Mängin ka hea meelega tennist, rikas pole aga jõuan oma tunnid kinni maksta. Nokk kinni, Part!

Homer
10 aastat tagasi

Vibulaskmine on mu lemmiksport!

Bart
10 aastat tagasi

Kui hale on seda lugeda.Keda te lollitate.Tennis jätkuvalt populaarne eliidi seas.Rahva lemmik Kanepi,loomulikult kuna ´´peavoolu meedia´´ainult sellest räägib ja ajusid loputab.Ei oma Kanepi vastu midagi,tubli sportlane aga peale selle palju muid spordialasid mida meedia ei kajasta näiteks vibulaskjad Kullamaa kandist.????????? jne.