Haapsalu linnavalitsus tunnustas parimaid sportlasi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula
Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula

2013. aasta Haapsalu parimad sportlased kuulutati välja reede õhtul kultuurikeskuses.

Katrina Lehis (treener Helen Nelis-Naukas)

Katrina Lehise mulluste saavutuste hulka kuulub vehklemise juunioride Euroopa meistrivõistlustel saavutatud individuaalne pronksmedal ning Eesti naiskonnaga võidetud hõbemedal. Juunioride maailmameistrivõistlustel võidetud individuaalne pronksmedal, U 23 Euroopa meistrivõistlustel Eesti naiskonna koosseisus pronksmedal ja juunioride MK sarja üldvõit

Kristina Kuusk (treener Helen Nelis-Naukas)

Kristina Kuusk oli mullu Eesti naiskonna koosseisus vehklemise täiskasvanute Euroopa meister ja tuli Kaasanis suveuniversiaadil individuaalvõistluses 7. kohale. Täiskasvanute Maailmameistrivõistlustel oli ta Eesti naiskonna koosseisus seitsmes.

Nelli Paju (treener Helen Nelis-Naukas)

U 23 Euroopa meistrivõistlustel epeevehklemises sai individuaalse hõbemedali ja Eesti naiskonna koosseisus pronksmedali.

Aleksander Joonasing (treener Andrei Jestin)

Euroopa juunioride meistrivõistlustel Taekwon-do spetsiaaltehnikas saavutas meeskonnaga teise koha ja kuni 75kiloste individuaalarvestuses kolmanda koha.

Ottomar Ladva (treener Kaido Külaots)

Septembris saavutas noorte individuaalsetel Euroopa meistrivõistlustel kiirmales kuni 16-aastaste vanuseklassis kolmanda koha.

Sten Priinits (treener Helen Nelis-Naukas)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaak
10 aastat tagasi

Mis mõttes ,tulemusi polegi?

abc
10 aastat tagasi

Ei jaak, ei unustanud;)

jaak
10 aastat tagasi

Ajakirjanik unustas lisada S.Priinitsa tulemused(EM,MM),teistel nagu on.