Galerii: uuenenud Iloni Imedemaa avas uksed

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Kui Iloni Imedemaa pärast kolm ja pool kuud kestnud remonti täna taas uksed avas, polnud ukse taga küll pikka järjekorda looklemas, kuid esimesed külastajad ei lasknud end kaua oodata.

Teemakeskust tulid uudistama nii kohalikud lapsed, kes Iloni Imedemaal juba püsikülastaja staatuse välja teeninud, kui ka perekond Rootsist. Fuajee laual ootas piduliku päeva puhul lapsi suur kausitäis komme

Nagu ikka suurte asjade avamisel, kipub ettevalmistuses üks päev puudu jääma. Nii jõuti uksed lahti teha enne, kui välisseinal jõuti vahetada silt „Remondiks suletud” uue vastu.

Ka uue väljapaneku kunstnik Tea Tammelaan sättis tagumises toas veel raamatuid vitriini, töömees timmis punktvalgustust paremaks ja üht-teist kohendati mujalgi.

Sihtasutuse Haapsalu ja Läänemaa muuseumid juht Anton Pärn ütles, et esimene nädal ongi aeg, mil viimased asjad paika saavad, et olla valmis Ilon Wiklandi küllaskäiguks ja uuenenud Iloni Imedemaa pidulikuks avamiseks 11. jaanuaril.

Fotod: Arvo Tarmula

Iloni Imedemaa avamine 13

Iloni Imedemaa avamine 12

Iloni Imedemaa avamine 11

Iloni Imedemaa avamine 8

Iloni Imedemaa avamine 9

Iloni Imedemaa avamine 10

Iloni Imedemaa avamine 7

Iloni Imedemaa avamine 6

Iloni Imedemaa avamine 4

Iloni Imedemaa avamine 1

Iloni Imedemaa avamine 2

Iloni Imedemaa avamine 3

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments