Läänemaa sotse juhivad Neeme Suur ja Heli Kaldas

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa sotsiaaldemokraadid valisid neljapäeval peetud piirkonna üldkogul piirkonna esimeheks tagasi riigikogu liikme Neeme Suure ja aseesimeheks Heli Kaldase.

Lisaks piirkonna esimehele, aseesimehele ja sekretärile kuuluvad juhatusse ka Rein Kruusmaa, Meelis Malk ja Valdo Maisalu.

Lõppeva aasta tegevusele andis Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Läänemaa piirkond hindeks hea, teatas erakond.

“Oleme esindatud neljas suuremas omavalitsuses ja seisame kõikjal avatud valitsemise eest,” ütles Neeme Suur. “Kuigi erakonna liikmete arv on kasvamas, ei ole rahuloluks veel põhjust. Meie üheks töösuunaks on inimestega rääkimine ja sotsiaaldemokraatlike põhimõtete ning lahenduste tutvustamine,” lisas ta.

Erakonna volikogu liikmeteks Läänemaalt valiti Markku Lehtonen ja Enrik Visla, asendusliikmeks Meelis Malk. Piirkonna üldkogu valis juhatuse liikmeteks veel Rein Kruusmaa, Meelis Malki ja Valdo Maisalu. Piirkonna sekretäriks valiti Tatjana Joonasing ning revisjonitoimkonda Kai Huul ja Mirjam Suurkivi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
suur suu
10 aastat tagasi

see plära lära ajamine ongi see põhitöö, tuleb see vanasõna meelde; suuga ehitavad suure linna(raudtee) jne