7

Lääne Elu uueks peatoimetajaks saab Andrus Karnau

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Kristel Maasikmets
Foto: Kristel Maasikmets

Jaanuari algusest alustab Lääne Elu peatoimetajana tööd Andrus Karnau (pildil).

„Lääne Elu on Eesti vanim erakätes olev maakonnaleht ning ettepanek seda juhtima hakata on mulle suur au ja ka proovikivi,” põhjendas Karnau tööpakkumise vastuvõtmist. Uue peatoimetaja – kel täna on 43. sünnipäev – sõnul on Lääne Elu leht, mis maakonnalehena tahab olla kogukonna teenistuses.

Andrus Karnaule pole Lääne Elu võõras, sest oma esimesed ajakirjanikuogemused sai ta aastatel 1999–2004 just Lääne Elus. Ligi kümme aastat on ta aga töötanud Postimehes reporteri ja toimetajana, kirjutades peamiselt majandusteemadel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
KugliMugli
KugliMugli

Peab ka vist uuest aastast Lääne Elu kodus lauale lööma … polegi pikka aega tellitud…

eedu
eedu

Ehk hakkab nüüd ka mujalt maakonnast rohkem kuulma, mitte ainult seda
mis toimetuse aknast näha on?

tt
tt

Loodan ka maakonna elust rohkem materjali näha. Oma kitsapiirilisuse tõttu ma LE ei telligi. Vaadakem, kui laialt valgustati elu maakonnas näit 1928 a. numbrites

Juhan
Juhan

Ole tubli!

Ühinen
Ühinen

eelpool sõnavõtnutega,aga kas tuleb puhkus või on mingid uued tuuled ka plaanis?Maakonnalehed ike on üpris sisseloksunud asjad.Aegade hämarusest meenub ka üks arvamuslugu… kus uus peatoimetaja kiitis rahvast kes provintsi jäämisega ei lepi.

Heino
Heino

Jõudu Andrus!

Ülla
Ülla

Palju õnne, edu ja sõbralikku koostööd!

wpDiscuz