Lääne Elu uueks peatoimetajaks saab Andrus Karnau

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Kristel Maasikmets
Foto: Kristel Maasikmets

Jaanuari algusest alustab Lääne Elu peatoimetajana tööd Andrus Karnau (pildil).

„Lääne Elu on Eesti vanim erakätes olev maakonnaleht ning ettepanek seda juhtima hakata on mulle suur au ja ka proovikivi,” põhjendas Karnau tööpakkumise vastuvõtmist. Uue peatoimetaja – kel täna on 43. sünnipäev – sõnul on Lääne Elu leht, mis maakonnalehena tahab olla kogukonna teenistuses.

Andrus Karnaule pole Lääne Elu võõras, sest oma esimesed ajakirjanikuogemused sai ta aastatel 1999–2004 just Lääne Elus. Ligi kümme aastat on ta aga töötanud Postimehes reporteri ja toimetajana, kirjutades peamiselt majandusteemadel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
KugliMugli
10 aastat tagasi

Peab ka vist uuest aastast Lääne Elu kodus lauale lööma … polegi pikka aega tellitud…

eedu
10 aastat tagasi

Ehk hakkab nüüd ka mujalt maakonnast rohkem kuulma, mitte ainult seda
mis toimetuse aknast näha on?

tt
10 aastat tagasi
Reply to  eedu

Loodan ka maakonna elust rohkem materjali näha. Oma kitsapiirilisuse tõttu ma LE ei telligi. Vaadakem, kui laialt valgustati elu maakonnas näit 1928 a. numbrites

Juhan
10 aastat tagasi

Ole tubli!

Ühinen
10 aastat tagasi

eelpool sõnavõtnutega,aga kas tuleb puhkus või on mingid uued tuuled ka plaanis?Maakonnalehed ike on üpris sisseloksunud asjad.Aegade hämarusest meenub ka üks arvamuslugu… kus uus peatoimetaja kiitis rahvast kes provintsi jäämisega ei lepi.

Heino
10 aastat tagasi

Jõudu Andrus!

Ülla
10 aastat tagasi

Palju õnne, edu ja sõbralikku koostööd!