Jalgpallur Rimo Hunt otsib oma esimest välisklubi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänases Postimehes on intervjuu jalgpalli rahvuskoondises debüüdi teinud läänlase Rimo Hundiga, kes lendas eile oma esimesele testimisele välisklubisse.

Hunt ütleb, et ei teagi täpselt, millise tiimi juurde läheb, teab vaid, et tegemist on Poola kõrgliia klubiga, mis ei ole Legia. Täna on Hundil seal trenn ja homme mäng, kolmapäeval tuleb ta tagasi.

FC Levadia ridades Eesti meistri tiitlit tähistanud Hunt ütleb hooaja kohta, et alati võiks paremini.

“Lõin liigas küll 22 väravat, kuid ma ei ütleks, et see oli minu jaoks suur üllatus,” ütleb Hunt. “Samas jäi ju palju löömata. Kui suudaksin realiseerimisprotsenti tõsta, oleks väga hea.” Seda, et ta valitakse meistriliiga parimaks mängijaks ja fännide lemmikuks, ei osanud Hunt hooaja algul arvata.

Hundi arvates on ta mängus palju asju parandada, kindlasti vajab arendamist mänguline tehnika. “Eesti liigas pole füüsilise poole pealt probleeme, kuid mujale minnes tuleb ka selles vallas juurde panna,” ütleb Hunt.

Intervjuud saab lugeda Postimehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments