Eesti rahva muuseum ootab algklassiõpilaste joonistusi unistuste onnist

Madiken

madiken@le.ee

Eesti rahva muuseum (ERM) korraldab 1.–6. klassi õpilastele joonistus- ja kavandivõistluse „Unistuste onn“.

„Kindlasti on Sul mõtteid, milline võiks olla kõige ägedam onn maailmas. Aga võib-olla ei ole Sul selle onni ehitamiseks olnud materjale, oskusi või sobivat kohta. Kujutle oma unistuste onni ning joonista see paberile,” kirjutatakse konkursil osalemise juhendis.

„Talvel on tubasemate tegevuste juures aega ka järgmiseks kevadeks onne kavandada,” edastas ERMi kommunikatsioonispetsialist Reimo Rehkli.

„„Hei, lähme onni mängima!“ on hüüd, mida linnas eramute läheduses tihti kuuleb. Need onnid võivad olla väga realistlikud, aga hea fantaasia korral võib onniks osutuda lihtsalt üks täiskasvanute pilkude eest varju pakkuv haruline puu. Kindel on aga see, et onnimängud on laste hulgas palavalt armastatud,“ kommenteeris joonistusvõistluse projektijuht Ehti Järv.

Võistlusel osalenud kavanditest valib ERMi näituse „Linn“ meeskond välja mõned onnid, mis ehitatakse näitusele ka päriselt valmis, edastas Rehkli. Mais 2014 avatav linnateemaline näitus keskendub eelkõige laste ja noorte „oma linnale“ ning linnakogemusele.

Võistlusel osalevad tööd, mis on ERMi saadetud 31. detsembriks. Osalejate vahel loositakse välja auhindu.

Loe rohkem infot ja joonistusvõistluse tingimusi siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments