Lääne Elu paberleht 5. detsembril

Madiken

madiken@le.ee

Haapsalu edukas taekwondo'lane Aleksander Joonasing Minskis toimunud Euroopa meistrivõistlustel juunioride klassis 2. koha sparringus. Foto: erakogu
Haapsalu edukas taekwondo'lane Aleksander Joonasing sel kevadel Sloveenias EM–il, kus ta võitis juunioride klassis 3. koha sparringus. Foto: erakogu

Lääne Elu vahetab peatoimetajat
Neljapäevast ei tööta Lääne Elu peatoimetajana enam Tarmo Õuemaa, peatoimetaja kohusetäitja on Madiken Kütt.

Lugu saab lugeda siit.

Endel Nelise elu on aluseks uuele filmile
Veebruari teises pooles alustab Allfilm Haapsalus vehklemistreeneri Endel Nelise elust inspireeritud mängufilmi „Mõõkade tants” võtteid, peaosas on Märt Avandi.

Lugu saab lugeda siit.

Tõmbekeskused reformituules
Tõmbekeskuste reformi eesmärke, põhimõtteid ja protseduure kirjeldav raamseadus on valitsusse saatmiseks valmis. Reformitud omavalitsuse kriteeriumiks saaks seaduse järgi vähemalt 5000 elanikku, tõmbekeskus ja ühine piir.
Kampaaniaga haapsallaseks
Haapsalu linn alustas taas linnaelanikuks registreerimise kampaaniat. Kampaania korras end haapsallaseks registreerunute vahel loositakse välja kaks korda 276 eurot — sama palju maksab Tallinna ühistranspordi kasutamine 12 kuuks.
KOPi raha jagatud
Kohaliku omaalgatuse programm (KOP) jagas sügisvoorus kokku üle 16 400 euro toetusi. Toetust sai 14 mittetulundusühingut ja seltsi kolmest meetmest.
Lihula vallavanema esimene intervjuu
Lihula vastne vallavanem, senise Lihula rahvaülikooli juhi ja Lihula lilltikandi festivali algataja Varje Ojala–Toos pole varem kohaliku omavalitsuse töös osalenud. Oma viiendal tööpäeval vallavanemana rääkis Ojala–Toos Lääne Elule, miks ta vallavanema koha vastu võttis ja millisena Lihula olevikku ja tulevikku näeb.
Joonasing tõi Minskist kulla
Taekwondo’d harrastav Aleksander Joonasing võistles läinud nädalavahetusel Minskis Valgevene meistrivõistlustel juunioride klassis endast raskemate kaalukategoorias ja sai ikkagi kuldmedali. Kuigi Joonasing kaalub 72 kilo, polnud selles kategoorias vastast ja ta pandi võistlema kõige raskemasse, 75+ kategooriasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments