Mari kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

21. novembri korraldusega nr 517 võttis Ridala vallavalitsus vastu Nõmme külas asuva Mari kinnistu (katastritunnus 67401:001:0081) detailplaneeringu.

Mari kinnistu detailplaneeringuga on Nõmme külas asuv 5,44 ha suurune Mari kinnistu jagatud hajaasustuse tingimustel neljaks pereelamu krundiks. Kruntidele on määratud ehitustingimused, juurdepääs ja rajatavate kommunikatsioonide asukohad. Kinnistu lääneosas, mis jääb ranna ehituskeeluvööndisse ja osaliselt ka Väinamere hoiualale, säilib olemasolev maakasutusotstarve. Detailplaneering on kooskõlastatud kooskõlas Ridala valla üldplaneeringuga.

Detailplaneeringu avalik väljapanek on 13.–31. detsembrini Ridala Vallavalitsuses (Uuemõisa alevik, Tallinna mnt 83) ja Ridala valla kodulehel.

Kõigil huvitatud isikutel on õigus avaliku väljapaneku ajal esitada kirjalikke ettepanekuid ja vastuväiteid planeeringu kohta aadressil: Tallinna mnt 83, 90401 Uuemõisa, Ridala Vallavalitsus; e–post: info@ridala.ee

Info planeeringute kohta telefonil 472 4447.

Ridala vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments