Lihulas vigastati 18aastast neidu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Politsei- ja piirivalveameti teatel tekitati eile, 24. novembril Lihulas Ristiku tänaval korteris kehavigastusi 18-aastasele neiule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
make money online
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your blog post. Awesome.

JJ
10 aastat tagasi

Ülejäänud uudis tuleb ise välja mõelda…

kohalik
10 aastat tagasi

mida te kaitsete teda , ta pani noorele tütarlapsele vastu nägemist ,ise on kõvasti üle neljakümne , see ei ole ju normaalne , te olete parajad klounid kui kaitsete teda , aga kunagi saab ta oma teenitud karistuse .

to malle
10 aastat tagasi

Ja sellel kangelasel on õigus noorele tütarlapsele lambist mööda tatti virutada.Tundub et kui tütarlaps pole talle midagi teinud ja saab selle eest peksasiis nüüd see mees on igati õige ja peabki tüdrukuid peksma hakkama.äkki saaks talle selle eest palkagi veel maksta?…

pimeee
10 aastat tagasi
Reply to  to malle

ilmselt olid mehe silmad verest nii paksud ja ta ei saanud neid avada ja otsis seina mille najale toetuda?

tiit
10 aastat tagasi

See mees ei ela isegi seal samas majas kus see naine kelle juures alguse asi sai. No arvata võib et ta sinna külla kutsiti aga see ei tähenda et kui keegi sinna veel läheb, et tema hakkab selle üle otsustama kes sinna veel minna võib. Kui sinna kutsutakse alla kolmekümne aastaseid ja nad seal tahavad olla siis las olla see pole enam kellegi asi peale nende enda!

ai ai tiit
10 aastat tagasi
Reply to  tiit

paha paha, sina tiit hakkasid otsustama ja seda meest välja ajama seistes risti uksel ees… ära tiit valeta, sa oled ju tore mees muidu 😀

kohalolija
10 aastat tagasi

Kui kuskil on politsei koguneb igale poole rahvast. Keegi ei puudutanud seda meest sõrmeotsaga ka mitte. Ega sa nüüd seda nn sõbranna kodu ühe teise koduga sassi aja? Ise oled tatt. Nad ei olnud selle mehega ühes seltskonnas. Tra pange oma moluskid kinni. Kui kohal ei olnud pole mõtet oma suud lahti teha. Ja oli mis oli. Las ta olla. Pole teie asi siin uurid. Selle jaoks on politsei. Mnge elagr oma elu natukene.

süütud inglid :D
10 aastat tagasi
Reply to  kohalolija

asi on ju kindlaks tehtud, seda meest ei puudutud jh sõrmeotstega vaid golfikepiga vastu pead…

kohalolija
10 aastat tagasi

Esiteks ei kontrollitud sealt kedagi teist peale selle kellele kallale mindi. Teiseks ükski normaalse mõistusega mees ei lähe naisterahvale kallale, kolmandaks ei olnud meist keegi narkot tarbind. Pole mõtet oma suud lahti teha kui sa midagi ei tea. Kohale tuldi 1autoga ja sellel oli kaine autojuht olemas. Teised olid kõik jala. Mis sul on kodus igav vä, et siin sitta toodad?

to tiit
10 aastat tagasi

sa võidki vabandusi leiutama jääda aga sa tead ise ka, et te ikka ei ole nii toredad süütud sõbrannakülastajad ja kojuminejad:D ja tegelikult teavad seda ka mendid….

tiit
10 aastat tagasi
Reply to  to tiit

Ma ei otsi vabandusi vaid räägin kuidas asi on ja lugege enne ka mida ma kirjutan mitte ärge hakake välja mõtlema. Ma kirjutasin et see mees on muidu tore mitte ei rääkinud noortest!

to tiit
10 aastat tagasi

neile 20 kutsikale tuleks varsti üks korralik õppetund anda,koguaeg joovad end täis,kihutavad purjus peaga autodega ringi,vehivad kurikatega jne…ja sina ütled et naad toredad:D maga ennast ikka enne kaineks kui komenteerima tuled siia.

fuck the world: to tiit
10 aastat tagasi

hahaa:D need “toredad noored” ei tahtnud siis ka koju minna, kui ment selleks käsu andis, niiet ära soki! oi süütud lapsed tahtsid koju minna:D :D:D

tiit
10 aastat tagasi

Ma ju tahtsin ja läksin ka ja teised kes tahtsid läksid ka juba enne kui ment käske hakkas jagama! See et teised väljas ootasid ja vaatasid mis saab oli juba nende mure. Mida sa ise teed kui tahad õhtul koju minna ja avastad et maja ees mingi mees raudkaikaga välja jookseb. Ongi ju väga süütu ma arvan. See pole nende noorte süü, kui nad arvavad et lähevad sõbrannale külla aga sõbranna sõbrale see ei sobi ja siis sõidab torni tüdrukule ja poistele!

kuule "tiit"
10 aastat tagasi
Reply to  tiit

sina läksid sellepärast, et hirm oli nahavahel, et äkki politsei viib ära ja saad veel karistada… ja kuule kes kellele külla läks, tuleta see nüüd meelde kulla tiidukene

tiit
10 aastat tagasi
Reply to  kuule "tiit"

Mille eest mind oleks pidanud politsei ära viima selle eest et koju tahtsin minna? Ma olen täisealine ma ei teinud midagi valesti ei olnud isegi joobes. Politseid polnudki veel kui ma jõudsin ja kui tahad teada siis kartsin jah väga kartsin ilmselge ju kui tütarlaps tuleb koju ja näeb seda hakkab kartma!