Läänemaa JK naiskond jõudis esimesele naiste rahvaliiga finaalmängule

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 19. oktoobril kell 16 toimub ajaloo esimene naiste rahvaliiga finaalmäng Haapsalu linnastaadionil, kui vastamisi on Läänemaa JK naiskond ja JK Vändra Vapruse naised. Varasemad naiste rahvaliigad on lõppenud turniirina.

Läänema JK naiskond osaleb esimest korda naiste rahvaliigas. Läänema JK naiskond mängis Lääne alagrupis, kus enamik mänge võideti – Paidele saadi lausa 20 palli väravasse, kuid JK Vändra Vapruse naistele jäädi napilt tulemusega 3:2 alla. Poolfinaalis alistati Viljandi JK Tulevik 15:1. Läänemaa JK naisstaarideks kujunesid Ulrika Tülp, Merilin Korpe ja Kristina Ivaškiva. Peamiseks väravakütiks oli Ulrika, kes lõi kokku 15 väravat.

Finaalis mängivad Läänemaa JK naiskonnas: Kristina Ivaškiva, Ulrika Tülp, Maarja Lai, Ly Munskind, Piret Sarapuu, Reelika Ender, Triin Tarv ja Meline Sirkel. Rahvaliiga mängudel on võistelnud veel Raili Friedemann, Raina Türkel, Relika Ernets ja Greete Tikerpuu.

Triin Tarv

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments