0

Detailplaneeringu avaliku väljapaneku tulemuse avalik arutelu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

26. augustist 8. septembrini toimunud Lihula valla Metsküla Kallapa kinnistu detailplaneeringu avaliku väljapaneku jooksul esitati üks kirjalik ettepanek juurdepääsutee rekonstreerimise tingimuste täpsustamiseks.

Detailplaneeringu avaliku väljapaneku tulemuste avalik arutelu on reedel, 11. oktoobril kell 15 Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula).

Metsküla Kallapa planeeringu eesmärgiks on Kallapa maaüksuse (katastritunnus 41101:001:1061) hoonestusala ehitusõiguse, liiklus– ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha ning keskkonnakaitse abinõude kindlaks määramine seoses robotlüpsilauda, lägahoidla, biogaasi tootmisseadmete ja puurkaevu ehitamisega.

Planeeritav ala asub Matsalu rahvuspargi piiranguvööndis ning sellel paiknevad Kallapa talu tootmis– ja eluhooned.

Lihula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz