0

Erika Ruban on aasta parima lasteraamatukoguhoidja nominent

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile kuulutati Keilas Harju maakonnaraamatukogus 10. üleriigilisel lasteraamatukoguhoidjate päeval tavakohaselt välja auhinna “Aasta lasteraamatukoguhoidja 2013” nominendid. Nende hulgas on Haapsalu lasteraamatukogu staažikas töötaja Erika Ruban (pildil) – pühendunud bibliograafiatöö ja sisuka teabeteeninduse toimimise ning mitmekülgse lastekirjanduse varamu komplekteerimise eest.

Viis nominenti said lisaks headele sõnadele Eesti raamatukoguhoidjate ühingu tänukirja ja meened kultuuriministeeriumilt ning Harju maakonnaraamatukogult.

Parim lasteraamatukoguhoidja 2013 selgub Eesti raamatukoguhoidjate ühingu aastakoosolekul.

Krista Kumberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz