Läänlastel on Facebookis grupp asjade vahetamiseks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud nädalal loodi suhtlusportaali Facebook grupp, kus läänlased saavad oma kasutuseta seisvaid asju tasuta ära andmiseks pakkuda.

Praegu on leheküljel ära anda kummut ja köögitehnikat. Üks läänlane küsib, kas kellelgi on pakkuda kunstlilli või muid kaunistusi, st leheküljel saab ka soove esitada. Grupiga „Tasuta asjad — Haapsalu ja Läänemaa” oli nädalaga liitunud 137 inimest.

Kõige rahvarohkem läänlaste grupp kasutuseta jäänud asjadega kauplemiseks on „Läänlaste kraamikaubamaja”, grupis on 671 inimest.

Tasuta asju kraamikaubamajast ei saa, küll aga suhteliselt odavaid. Müüakse peaaegu kõike riietest valmenditeni. Iga grupiliige saab teha oma fotoalbumi pakutavate esemetega. Uusi pakkumusi postitatakse peaaegu iga päev.

Samuti toimib grupp „Ostan/müün/annan ära [Haapsalus ja Läänemaal]”, seal on liikmeid 84.

Grupis „Läänemaa pereklubi titetäika” on sadakond liiget. Müügis on praegu üksikud esemed, kuid grupp on ka uus — loodud 16. juulil.

Gruppidega liitumiseks tuleb esmalt saata taotlus ja siis oodata, kuni moderaator soovija vastu võtab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anne kauder
1 aasta tagasi

Soovin liituda làànlaste kraamikaubamajaga

Marika
6 aastat tagasi

Vaataks ja sooviks osa saada neist pakkumistest

Marika
6 aastat tagasi

Soovin liituda