Haava põik 1 garaažibokside kasutajaid oodatakse nõupidamisele

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haava põik 1 garaažibokside kasutajad!

Ootame isikud, kelle kasutuses on maaüksusel Haava põik 1 (tähistatud kaardil punase joonega) asuv garaažiboks, teisipäeval, 27. augustil kell 16 Haapsalu Linnavalitsuse III korruse väikeses saalis, kus selgitame võimalikke maaomandi vormistamise variante. Palume kaasa võtta garaažikooperatiivi liikmeks astumise koosoleku protokoll või teised garaažiboksi kasutamist tõendavad dokumendid ja
isikut tõendav dokument.

Haapsalu Linnavalitsuse maakorraldusosakond

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz