Suvevolle võitsid Reelika Smill ja Risto Aasa‏

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Credit24 suvevolles peeti viimane osavõistlus. 8-etapilise vollesarja parimas Läänemaa meeskonnas mängisid Roger Tibar, Aivar Pärnpuu, Tanel Valgre ja Ott Sikemäe. Läänemaal esikoha võitnud naiskonda kuulusid Aive Aljaste, Kairi Kuura ja Maili Jaaska.

Kõikide etappide kokkuvõttes võitis Läänemaal suvevolle sarja meestest Risto Aasa. Teise punktisumma kogus Roger Tibar ja kolmanda Aivar Pärnpuu. Järgnesid Lauri Loorits, Aarne Kallas ja Lauri Lilleoks.

Naistest kogusid võrdselt reitingupunkte Reelika Smill ja Aive Aljaste. Paremusjärjestuse määramisel sai määravaks Reelika Smilli suurem etapivõitude arv.

Hooaja kokkuvõttes oli kolmas Kaire Kuura. Esikuuikusse mahtusid veel Maili Jaaska, Maigi Koppe ja Kersti Brant. Mullu olid suvevolle kolmeks paremaks meestest Marko Õunas, Lauri Lilleoks ja Martin Loorits ning naistest Reelika Smill, Aive Aljaste ja Ly Märss.

Esmakordselt peeti Läänemaal eraldi arvestust noortele, veteranidele ja selgitati ka parimad perekonnad. Noortest olid kolmeks edukamaks Roger Tibar, Lauri Loorits ja Janar Kuld, veteranidest Aivar Pärnpuu, Olev Aasa ja Ervin Paaliste. Perekondade võitjakarikas kuulus Aasade perele. Vollesarjas lõid kaasa Olev, Risto ja Veiko Aasa. Perede arvestuses teise punktisumma kogusid Ervin, Margus, Georg, Kadi ja Anni Paaliste ning kolmanda koha teenisid Martin, Lauri ja Triin Loorits.

Enn Kerge

Piltidel:
1. Naiste arvestuse võitja Reelika Smill.
2. Parim noor Roger Tibar, parim veteran Aivar Pärnpuu ja 2013. aasta suvevolle võitja Risto Aasa.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments