Läänemaa jalgpallinaised jäid Vändrale alla

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa JK naiskond kaotas üleeile Vändras kohaliku JK Vändra Vapruse naiskonnale seisuga 2:3. Kuigi seekord võitu koju tuua ei õnnestunud, on rahvaliigas mängiv naiskond oma alagrupis hetkel teisel kohal ja veel on ees mäng Viljandi Tuleviku naistega.

Naiskonna kapten Triin Tarv ei olnud pühapäeval küll ise mängul, kuid ütles, et kaotus võis tulla sellest, et naiskonnal ei olnud vahetusmängijaid. “Meil oli ainult seitse naist kohal ja kuna Vändra sai teha vahetusi, ju oli neil ka rohkem jaksu,” arvas ta.

Tarv rääkis ka, et ideaalis tahaks naiskond ikka edasi mängida ja saada suisa Haapsalu esindusnaiskonnaks jalgpallis. “Kuigi vist Haapsalus polegi teistel aladel esindusnaiskonda, jalgpallis kindlasti mitte. Võib-olla see on suur unistus, aga see sunnubki tõsisemalt edasi tegutsema – augustis on plaan alustada grupiga tõsisemalt treenima ja eks tulevik näitab,” lausus ta.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments