American Beauty Car Show teine päev jõuab lõpusirgele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Publiku lemmikauto – Oldsmobile Custom 1958. Foto: Facebook
Publiku lemmikauto – Oldsmobile Custom 1958. Foto: Facebook

Täna on linnusehoovis toimunud juba palju: esinenud on neli bändi, on tutvustatud autosid ning, mis kõige olulisem, jagatud auhindu.

Auhinnatseremoonial võeti Eesti Corvette’i klubisse vastu kaks uut auliiget: Madis Pärtel ja Taivo Kikkas. Lisaks raamitud „tunnistusele“, mis neile üle anti, vabastati mehed eluks ajaks klubi liikmemaksust.

Peaauhinnad andis kätte maailma parimaks custom-autode ehitajaks ja tuunijaks peetav John D’Agostino, kaks peaauhinda jäi Eestisse.

Esimesena anti välja auhind „Best race car“ ehk parim võidusõiduauto, selle sai eestlane Eduard Sangernebo.

Ka parima sportauto auhind „Best sports car“ jäi Eestisse, see läks Roul Liidemannile Ford GT40’e eest.

Rahva lemmikuks osutus kokku kolm auhinda võitnud Rootsist pärit Marita Glenge auto, mida ka John D’Agostino pidas näituse parimaks custom–autoks.

Pärast auhinnatseremooniat andis leekidest pahvatava kontserdi Metsatöll, kes tõi rahva lava ette ning sai nad ka kaasa laulma.

Väikese linnuse lavaesise tõi rahvast täis Põhja-Tallinn. Ligikaudu veerand üksteist astus lavale Soome gootiroki bänd The 69 Eyes. Hiljem avatakse taas karaoketelk.

Linnusehoovis vajati ka meedikute abi. Kell 22.35 sõitis lava juurde kiirabiauto, millega transporditi haiglasse terviserikkega meesterahvas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments