0

Kardisõitja Kairo Kivi tõukas favoriidi troonilt

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Põltsamaal Kuningamäe rajal sõidetud HRX Eesti kardispordi meistrivõistluste neljandal etapil jäi klassis Rotax Max esikohata favoriit Aavo Talvar, teda edestas Noarootsi poiss Kairo Kivi.

Viimastel aastatel klassi Rotax Max valitsenud Aavo Talvar näitas head taset ka sel nädalavahetusel, võites nii ajasõidu kui ka eelfinaali, edastas kardiliit. Finaali start Talvar aga ebaõnnestus ja esimeselt ringilt tulles oli ta kukkunud võistlejate rivi keskele.

Kairo Kivi (AGS Racing) sai väga hea stardi ja suutis konkurentidega kiirelt turvalise vahe sisse sõita. Talvar oli juba mõne ringiga oma kiiruse maksma pannud, tõustes sellega teisele kohale. Selleks ajaks oli Kivi aga püüdmatus kauguses ja võitis 24-ringilise finaalsõidu. Teisele kohale platseerus Talvar ja kolmandale Mart Soo (AIX Racing Team).

HRX Eesti meistrivõistlused jätkuvad augusti esimesel nädalavahetusel Hiiumaal Käina kardirajal, kus sõidetakse kaks EMV ja koolispordi MV etappi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz