Suvevolle 5. etapi tulemused

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Suvevolle 5. etapi Taeblas võitis naiskondade arvestuses trio Riina Suits, Ly Märss ja Reelika Smill ning meeskondadest nelik Tanel Valgre, Georg Paaliste, Arne Kallas ja Risto Aasa.

Ka seekordne etapp ei möödunud auhindadeta. Parimatele volletiimidele pani auhinnad välja Vävars OÜ, Umbro Parfumes ja spordiliit Läänela.

Kokku võisteldakse Credit24 Suvevolles kaheksal järjestikusel teisipäeval algusega kell 18 samaaegselt neljateistkümnes kohas üle Eesti. Läänemaa volleharrastajad on oodatud Taebla gümnaasiumi võrkpalliväljakutele. Tiimid moodustatakse vastavalt tugevusreitingule enne mängude algust kohapeal. Premeeritakse nii igal etapil esikolmikusse jõudjaid kui hooaja lõpus parima reitinguga mängijaid.

Kõikide vähemalt viiel etapil osalenu vahel loosib Eesti võrkpalli liit välja reisi kahele vaatama meeste võrkpalli EMi finaalturniiri.

Läänlaste punktitabelit juhivad viie etapi järel naistest Aive Aljaste, Reelika Smill ja Kaire Kuura ning meestest Roger Tibar, Lauri Loorits ja Risto Aasa. Perede arvestuse esikohta hoiab perekond Paaliste.

Enn Kerge

Piltidel:
1. Naiskond Riina Suits, Reelika Smill, Ly Märss
2. Tanel Valgre, Georg Paaliste, Arne Kallas, Risto Aasa

Fotod: erakogu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments