Õhtuleht nimetab Haapsalut teiseks peksupealinnaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eilses Õhtulehes loos “Eesti teine peksupealinn Haapsalu: “Kakeldakse iga nädal. Ime, et politsei seekord reageeris…” kommenteerivad mitmed inimesed Haapsalu ööelu ja politsei tegevust.

“Ööklubi juures kakeldakse ikka iga nädal, ime, et politsei seekord vahele tuli,” kommenteerib Janar (23) pühapäeva varahommikust juhtumit Uuemõisas Statoili tanklas, kus korravalvur tulistas raudkangid ja kurikad käiku lasknud kaklejate rahustamiseks õhku. “Kui löömaks läheb, passivad politseinikud autos ega julge välja tulla,” kirjeldab Janar politseinike käitumist.

Anonüümsust palunud tegelane lisab, et põhilised jamad toimuvad Africa juures.

Õhtulehe teised küsitletud, Tallinna maanteel bensiinijaamade juures Ford Sierraga kummi vilistavad mehed kinnitavad eelnevat juttu ja lisavad, et elu hakkab pihta hommikul, kui klubi kella viie paiku suletakse.

“Põhimõtteliselt igal nädalavahetusel satub sinna kiirabi,” teavad kummivilistajad. Ka nende hinnangul ei julge politsei harilikult löömingusse sekkuda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne-Nigula vallas
10 aastat tagasi

Ristil olid pätid jaanipäeval isegi pillimeeste kallal,rääkimata külastajatest.Ootaks vallavanema kommentaari,kas nüüd pandi viimane raha enne ühinemist tuuri suurte jaanipidudega Ristil ja Piirsalus,kus aga inimestel polnud turvaline.Ka mingid lollpead lõhkusid Kullamaa jaanitulel kalmistul viitasid.Seif commjunitist on asi kaugel,kui laseme pättidel võimust võtta,seepärast oli politsei tegutsemine tanklas vägagi ok.

En.
10 aastat tagasi

Üks on küsimus, kas Haapsalu tõesti väärib peksupealinna nime, teine aga küsimus, kas me jätame üldsusele peksupealinna mulje? Väidan, et isegi kui sisulist ohtu nt. juhuslikele promeneerijatele pole (erinevalt Pärnust), siis halva mulje jätab kaubamajaesine hilisõhtune-varahommikune ‘melu’ igal juhul. Tegu oleks nagu rullnokkade vastukampaaniaga linnavalitsuse ametlikule kampaaniale “Haapsalus on hea”. Seega, kui kaubamaja-esises parklas toimub ka vaid rullnokkade omavaheline kraaklemine, tuleks leida neile vähem silmatorkav koht (nt. endise naftabaasi maa-alal). PS. Ise olen korduvalt laupäeva varahommikuti kaubamaja ja Nurma t. äärse kõrtsu eest-vahelt tööle läinud. Ega meeldiv minna pole aga noortel on isekeskis nii palju suhtlemist, et võõrale nad tavaliselt… Loe rohkem »

elanik
10 aastat tagasi

Kas Õhtuleht ütles midagi valesti? Tõsi see ju on.

ettepanek
10 aastat tagasi

Valmiste aastaks väga halb maine,aeg on refil ja keskil midagi ette võtta.Mina soovitaks neil oma patrull välja panna.Las teevad midagi kasulikku ka,siis teaks keda lõpuks valida.

patsient
10 aastat tagasi

Õhtuleht on teatavasti tuntud kõrge IQ-ga lugejatele suunatud väljaanne. Tegijad on ka sama andekad :).

lol
10 aastat tagasi

Ford sierraga kummivilistajad…:D no tere jutt 😀