0

Kanepi mängib kell 15 Robsoniga

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi läheb täna püüdma oma karjääri teist veerandfinaali kohta Wimbledonis, tema vastane on kohalik suurlootus Laura Robson (WTA 38.).

Mäng algab kell 15 Eesti aja järgi. Mängitakse 1. väljakul, mis on tähtsuselt teine väljak turniiril.

Oma kodulehel kirjutas haapsallanna Kaia Kanepi pärast eelmist võitu kolmandas ringis Alison Riske üle: “Ma arvan, et järgmises ringis saan suuremal väljakul mängida. Mulle tegelikult meeldibki rohkem suure tribüüniga väljaku peal mängida – siis on õige tennise fiiling, et lähed võistlust mängima ja palju rahvast vaatab. Saab põnev olema.”

Kanepi ja Robson varem väljakul kohtunud ei ole.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz