11

Lääne Elu paberleht 6. juunil

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaalt pärit Reformierakonna piirkondade arendusdivisjoni juht Reimo Nebokat valgustab intervjuus enda rolli Ojulandi skandaalis. Foto: Arvo Tarmula

Karja tänava liikluskorraldus ajas kodanikud tagajalgadele

Arutelu Karja tänava liikluskorralduse üle jõudis nii kaugele, et eilsest kehtib osal peatänava munakiviteelõigust kiiruspiirang 10 km/t.

Putin jättis Haapsalu koolilapsed Peterburis hotellita

Mai alguses Peterburi lõpuekskursioonile sõitnud Haapsalu gümnaasiumi ja Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi õpilaste hotellibroneering tühistati ootamatult seoses Vladimir Putini Peterburi–visiidiga.

Reimo Nebokat Reformierakonna häältevõltsimisskandaalist

„Reede hommikul mind Ihasalus Kristiina Ojulandi aia taga ei olnud. Olin sel ajal Rakveres, ligi 80 km eemal. Panin Taimile südamele, et ta oleks aus. Aus enda, lähedaste ja kogu erakonna vastu,” valgustab enda rolli Ojulandi skandaalis Läänemaalt pärit Reformierakonna piirkondade arendusdivisjoni juht.

Puudega lapsed said uue maja

Teisipäeval avati Haapsalus Kastani tänaval endise lastekodumaja asemele ehitatud hoone, mis on välimuselt endise maja koopia, kuid seest sootuks teistsuguse ruumipaigutuse ja moodsa sisseseadega. Tähekujulise maja omanik on Haapsalu Hoolekandekeskus, kellele kuuluvad veel sealsealsamas asuvad viis peremaja ja noortekodu.

Jaani kirik on reedest pühapäevani lahti

Haapsalu kogudus tahab sellest reedest augusti lõpuni hoida Jaani kirikut nädalavahetuseti lahti.

Sõnasõda internetis

Kui Lääne Elu internetileheküljel ilmus piltuudis „Plakatid Haapsalu kesklinnas süüdistavad korruptsioonis”, läks kommentaariumis lahti tõeline kommentaaride tulevärk. Lehes valik kommentaaridest, kus ühel pool on Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid ja linnapea Urmas Sukles ning teisel pool Kenneth Rivis.

Lastekaitsepäeva jalgpalliturniirist Massu pargis võttis osa üle 70 lapse

Kohale olid tulnud ka kolm Tallinna FC Flora jalgpallurit: Karl Palatu, Rauno Sappinen ja hollandlane Sander van der Street.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mõni
Mõni

aeg tagasi oli sama seis keskerakonnal-üks korrupsioonikäkk teise otsa,aga näe ei kadunud nad kuhugi,pigem kinnistus nende valijate grupp veel enam nende külge,näis kuis reformierakonna käsi käib.Probleem on,et ei ole ka valikut ju väga,need IRL ja Sots on ikka nõrgukesed-esimesest meenub nende äraostmatu(mittemidagiütlev poliittehnoloog)pealik ,teise puhul no Mikser võiks küll kompetentne välisminister olla,aga mitte enamat,Nestor võib kõik surnuks rääkida pensionisammaste teemal…

PM
PM

Seal kõrval, kui samblik seda juttu gräzinile rääkis.

A8
A8

Nebokat siis passis ojuladi maja juures we? Mingi maania????

PM
PM

Gräzin ütleb, Samblik ikkagi aeti ojuka aia tagant minema, tema enda jutu järgi ja nebokat olevat seal kõrval passinud????

A8
A8

Kes on nebokat? See kes palle veeretab we? Raha veeretas ka taadi tagant minema sama vend we?

.....
.....
uhkus
uhkus

uhkus ajab upakile…uhkuse kohta pidi meie esivanematel ikka palju tarka öelda olema. Kahetsust küll reformierakonna juhtkonnas näha pole, pigem, et kuidas nüüd meie vahele jäime…

.....
.....
Arne Veske
Arne Veske
“Panin Taimile südamele, et ta oleks aus enda, lähedaste ja kogu erakonna vastu…”. Oi kui nunnu! Mis saab minul olla selle vastu, kui koerad teineteisel kõrisid närivad? Närigu aga. Juba ainuüksi sõnapaar “reformierakonna aukohus” kõlab tülgastavalt. Ojuland on minu jaoks täiesti antipaatne tegelane, aga kui peaksin teda vastandama liiniga Ansip-Ligi-Michal-Rosimannus-Randpere, siis kalduksin pigem Ojulandi poole ja olen muide üsna veendunud, et nii mõtlevad paljud. Seega on tegu järjekordse PR prohmakaga ja ma kogu südamest loodan, et see erakond kaotab veelgi positsioone. Veetorni ees ilutseb Eesti üle uhke Ansipi plakat. Ei olegi Luik, oli mu esimene emotsioon, kas tõesti said vanaema… Loe rohkem »
kodanik
kodanik

Madalamale kukume 1.jaanuaril 2014, kui Läti ühineb Euroga. Läti majanduse väljavaade on palju parem kui meie oma. Lätlased tegid jõuga valusad otsused ära, meie muudkui kiitleme. Näiteks lätlaste kaitseeelarve on 0,6%, meil 3x rohkem. Näiteid leiab veel, aga muidugi ka neid, mis meil on paremad.

on
on

aga selleks sunnitakse juba endal labidaga see töö ära teha, nagu mõnes krimisarjas tihti näha saab

wpDiscuz