Ott Kaljura tuli laskmises Eesti noortemeistriks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Esiplaanil Ott Kaljura. Foto: Mati Seppi

Eesti noorte meistrivõistlustel tulirelvalaskmises läks läänlastest kõige paremini Ott Kaljural, kes võitis kuni 18-aastaste poiste Eesti meistritiitli.

„Peale põhilaskmist oli kahel esimesel sama silmade arv. Ümberlaskmises oli Ott Rapla poisist aga täpsem 48:41,” ütles Kaljura treener Mati Seppi. See tähendab, et Kaljura tabas viiest lasust kolm kümnesse ja kaks üheksasse. „Pulss oli küll kõvasti käinud, aga suutis käe kindlaks sundida,” lisas Seppi.

Üldiselt olid laskurite tulemused kehvad, sest Tallinnas Männiku lasketiirus möödunud nädalavahetusel peetud võistlust mõjutasid tugev tuul ja vihm.

Hõbemedali tõi Haapsalu spordiklubile Ana Laura Kaasik tüdrukute spordipüstolis, kes kogus 524 silma. „Esikoht jäi ühe silma kaugusele, võitis Paide tüdruk,” sõnas Mati Seppi.

Sama harjutuse kolmas oli 517 silmaga Kaisa Kuusik Haapsalust.

Tüdrukute spordipüstoli võistkond, millesse kuulus ka Kerli Neljas, sai hõbemedali. „Võit läks Viljandile, neile kaotasime 1486–1481,” ütles Seppi.

Püssilaskuritest tuli Kristjan Tiitsma lamadesharjutuses neljandaks 572 silmaga. „Tiitsma oli oma tavapärasel tiitlivõistluste tasemel, esimesena ilma medalita ja nagu ikka oli vahe vaid üks punkt,” naljatles Seppi.

Standardharjutuses sai Tiitsma viienda koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments