Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine ja 36 varavastast kuritegu.

Viimaste seas oli 31 vargust (eluruumidest 6 ja sõidukitest 4) ning 1 sõiduki vargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 10 narkootikumide omamist või tarbimist ja 3 narkootikumide vahendamist. Juhtus 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Registreeriti 278 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, registreeriti 2 piirirežiimi rikkumist ja avastati 1 salakaubavedamise juhtum.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
13. mail kella 22 paiku löödi Oru vallas Linnamäe külas talu hoovis 22-aastast meest.

Vargus
14. mail kella 16 ja 18 vahel varastati Haapsalus Vasikaholmi rannas kaks mobiiltelefoni ning erinevaid riideesemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
2. mail kella 16.20 ja 16.35 vahel varastati Pärnus Laial tänaval kaubanduskeskuses riideesemeid. Kahju on 811 eurot.

Omavoliline sissetung
15. mai öösel tungiti Pärnus Vase tänaval sõidukisse.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 8.–10. mai varastati Vigala vallas Palase külas söödaplatsi juurest loomade liikumiskaamera. Kahju 258 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
15. mail sai politsei teate, et Vihuri tänaval löödi korteris 55-aastast naist.

15. mail sai politsei teate, et Rannamäe teel tungiti kallale 32-aastasele naisele.

15. mail sai politsei teate, et Tehnika tänaval löödi tüli käigus 40-aastast meest.

15. mail sai politsei teate, et Amburi tänaval löödi korteris 37-aastast naist. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 34-aastase mehe.

16. mail sai politsei teate, et Ümera tänaval löödi lõbustusasutuses 23-aastast meest. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 36-aastase Vladislavi.

Vargused
15. mail sai politsei teate, et Forelli tänaval varastati sõidukist erinevaid esemeid. Kahju on ligi 2000 eurot.

16. mail sai politsei teate, et Vabaduse väljakul varastati mehelt rahakott, milles oli 2200 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
15. mail sai politsei teate, et Ämari alevikus löödi korteris 36-aastast naist.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 14. mail Jõgeva vallas Painkülas ühes talus kasutas tuttav mees naisterahva suhtes vägivalda, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi.

Tartumaa

Vargused
Ajavahemikul 10.–15. mai murti Elva linnas Eha tänaval sisse korterisse ning varastati televiisor Provision LCD ning sülearvuti Samsung. Kahju on 400 eurot.

Ajavahemikul 13.–14. mai varastati Tartus Jõe tänava korterist rahakott koos 100 euro, ehete ja dokumentidega. Kahju on 168 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus
7. mai õhtul helistas libapolitseinik Tapal Lembitu tänaval elavale naisele ja teatas liiklusõnnetusest, kus ta poeg väidetavalt tekitas kehavigastusi Norrast pärit tüdrukule. Tüdruku raviks sooviti 8000 eurot, millest naine maksis ära 800 eurot.

Vargus
7. mail varastati Väike-Maarjas meditsiiniasutuse ukse taga olevast rattahoidjast kirsipunane naistejalgratas Minerva väärtusega 100 eurot.

Ajavahemikul 10.–15. mai siseneti läbi lõhutud aknaklaaside Vihula vallas Korjuse külas suvilasse ja varastati kohvimasin väärtusega 400 eurot. Aknaklaaside lõhkumisega tekitati kahju 200 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
8. mail varastati Narvas Puškini tänaval asuvast korterist mobiiltelefon väärtusega 119 eurot.

10. mail varastati Jõhvis Keskväljaku tänaval kaubanduskeskuses 32aastaselt mehelt kile- ja seljakott, milles oli 50 eurot ja kõrvaklapid. Kahju on 100 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments