0

Politsei tuvastab seksuaalkurjategija ohvreid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne prefektuuri kriminaalbüroo pidas 26. aprillil kinni 72-aastase Vladimiri, keda kahtlustatakse seksuaalkuritegudes lapseealiste suhtes.

Lastele on mees end tutvustanud ka onu Vollina ning tegutsenud on ta peamiselt Pärnus, kuid on võimalik, et ka mujal.

Kuna on alust arvata, et kahtlustataval võib olla rohkem ohvreid, siis palub politsei teavitada võimalikest mehega seotud seksuaalsüütegudest Lääne prefektuuri lastekaitseteenistust telefonil 5341 7643 või politsei vihjetelefonil 444 6555. Info on oodatud ka meiliaadressil laane.vihje@politsei.ee.

Anonüümsus garanteeritakse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz