0

Galerii: talgud Haapsalu noorte huvikeskuses

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäevasel “Teeme ära!” talgupäeval pühkisid talgulised puhtaks Haapsalu noorte huvikeskuse esise tee, värvisid betoonist teetõkked ja rattarajad, istutasid pottidesse lilli, pügasid põõsaid ja rajasid majaesisele muruplatsile lillepeenra.

Jalgrattarajal saab harjutada jalgrattalubade tegemiseks.

Fotod: Arvo Tarmula ja Tiina Alasoo

Toimetus ootab teisteltki talgulistelt fotomeenutusi talgupäeva(de)st! Pildid tuleks saata: laaneelu.toimetus@gmail.com.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz