Galerii: talgud Haapsalu noorte huvikeskuses

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäevasel “Teeme ära!” talgupäeval pühkisid talgulised puhtaks Haapsalu noorte huvikeskuse esise tee, värvisid betoonist teetõkked ja rattarajad, istutasid pottidesse lilli, pügasid põõsaid ja rajasid majaesisele muruplatsile lillepeenra.

Jalgrattarajal saab harjutada jalgrattalubade tegemiseks.

Fotod: Arvo Tarmula ja Tiina Alasoo

Toimetus ootab teisteltki talgulistelt fotomeenutusi talgupäeva(de)st! Pildid tuleks saata: laaneelu.toimetus@gmail.com.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments