Aprillis sündis Läänemaal 15 last

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maavalitsuses ja maakonna omavalitsustes registreeriti 2013. aasta aprillikuus 15 lapse sünd, teatas maavalitsuse perekonnaseisutoimingute spetsialist Liilia Tormis. Vastsündinutest 7 olid poisid ja 8 tüdrukud.

Surmakandeid koostati kokku 31, mehi suri 14 ja naisi 17.

Registreeriti 2 abielu ja lahutati 3 abielu.

Maavalitsuse otsusega anti uus perekonnanimi 4 isikule.

Eelmise aasta samal ajal oli registreeritud 16 sündi, 33 surma, 3 abielu ja 5 lahutust.

2013. aasta nelja kuuga on Läänemaal registreeritud 60 lapse sünd, mida on 5 võrra vähem kui mullu samal ajal, mil registreeriti 65 sündi. Surmasid on tänuvu nelja kuuga registreeritud 120, mida on 7 võrra rohkem kui mullu samal ajal.

Kõige rohkem on aasta esimese nelja kuuga elanike arv vähenenud Haapsalus – 162 elaniku võrra. Kõige stabiilsem omavalitsus on Vormsi, kus elanikke on sama palju kui aasta algul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments