Uuemõisa algkooli peastarvutajad tulid Eesti karikavõistlustel kolmandaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

26. aprillil Paides peetud pranglimise Eesti karikavõistlusel saavutas Uuemõisa algkooli võistkond alg- ja põhikoolide arvestuses kolmanda koha.

Võistkonnas olid 3. klassi õpilased Jaagup Eks ja Denis Krjutškov, 5. klassi õpilased Anna-Maria Õun ja Cevor Tikerpuu ning 6. klassi õpilane Elery Kallas.

Uuemõisa koolis pranglimise ringi “Nupukad nuputajad” vedav Sirje Sinitskaja ütles, et kooli esindasid need, kes tõid kõige rohkem punkte 3. aprillil peetud maakondlikult võistluselt.

Anna-Maria Õun kandis maakonnas saavutatud tulemuse karikavõistlusele üle ja Paides ei võistelnud; Cevor, Jaagup ja Denis ületasid oma maakondliku võistluse tulemust.

“Väga tublid,” ütles Sinitskaja oma õpilaste Paides saavutatud tulemuse kohta.

Kõiki tulemusi näeb siit.

Oma auhinna võisid kolmanda koha saanud peastarvutajad ise valida.

Võistluse auhindadeks olid näiteks Tallinna teletorni külastus, kanuumatk, jaanalinnumuna koos retseptiga, bowling, töötoad ning tegevused Paide avatud noortekeskuses. Uuemõisa kooli õpilased valisid tegevused Paide avatud noortekeskuses. “Selleks ajaks, kui meie auhinnalaua juurde jõudsime, olid veel alles auhinnad, mida sai kohapeal tarbida – töötoad ajakeskuses Wittenstein ja tegevused noortekeskuses,” selgitas Sirje Sinitskaja.

Nuputamisring on Uuemõisa koolis kolm tundi nädalas. Osa parimatest nuputajatest käivad harjutamas kord nädalas ning osa siis, kui mahti on, lisas Sinitskaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments