0

Detailplaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse avalik arutelu

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Neljapäeval, 4. aprillil kell 16 toimub Haapsalu linnavalitsuse saalis F.R. Kreutzwaldi tn 13 kinnistu detailplaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse avalik arutelu. Eskiislahendusega tehakse ettepanek kavandada krundile kuni viiest 100 m² ehitusalusepinnaga korterelamust hoonetegrupp.

Planeeringu eskiislahendusega saab tutvuda 28. märtsist 5. aprillini Haapsalu Linnavalitsuse fuajees igal tööpäeval tööpäeva ulatuses ja Haapsalu linna kodulehel www.haapsalu.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz