Tanel Padar annetas Carolin Illenzeeri fondile

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tanel Padar, kes on esinenud ka operatsioonil “Iraagi Vabadus” teeninud Eesti kaitseväelastele, annetas muusikasaates “Su nägu kõlab tuttavalt” võidetud tuhat eurot Carolin Illenzeeri fondile, vahendas kaitseväe peastaabi teavitusosakond.

Tanel Padari sõnul anti neile saate alguses valida, kellele võidu korral saadud summa annetada ja langenud või teenistuses viga saanud kaitseväelaste laste toetamine tundus kõige õigem mõte.

“Otsust, et just neid lapsi toetada, mõjutas kindlasti see, et olen ise käinud Iraagis teenivatele kaitseväelastele esinemas ning see, et mu parim sõber osaleb välisoperatsioonidel ja iga kord hoian hinge kinni, et kõik hästi läheks,” ütles Padar. “Samuti osalesin eelmisel aastal heategevuslikul kontserdil, mille tulemusena koguti fondile märkimisväärne summa ja olen valmis taaskord sarnasest ettevõtmisest osa võtma.”

Tanel Padar esines 2008. aastal koos ansambliga The Sun Iraagis teenivatele Eesti ja liitlasriikide kaitseväelastele ning osales eelmisel aastal heategevuslikul kontserdil “Laulud sõdurile”, millel esinesid erinevatel sõjalistel operatsioonidel kaitseväelaste meelt lahutanud muusikud. Heategevuslikul kontserdil kogutud tulu annetati Carolin Illenzeeri fondile.

Sihtasutuse Carolin Illenzeeri Fondi eesmärk on raha ja mitterahaliste vahendite kogumine teenistuses langenud või raskelt vigastada saanud Eesti kaitseväelaste laste toetamiseks. Fond lähtub oma tegevuses hoolivusest ja heast tahtest, selleks, et aidata katta Eesti eest võidelnud kaitseväelaste laste koolituskulud või toetada nende huvitegevust.

Carolin Illenzeer on operatsioonil “Iraagi Vabadus” 2004. aastal langenud Martnast pärit vanemveebel Arre Illenzeeri tütar, keda isa nägi vaid üks kord, 2004. aasta suvel pärast Carolini sündi, kui isa Arre operatsioonipiirkonnast kodus puhkusel käis. Sihtasutus alustas tegevust 2011. aasta alguses ja peamisteks tegevusteks on heategevuslikud projektid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments