Helsingis tutvustatakse jalgrattaturismi võimalusi Lääne-Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

‎8.–10. märtsini tutvustab MTÜ Lääne-Eesti Turism Soomes Helsingis toimuval turismimessil Jalgratas (Fillari 2013) turismivõimalusi Pärnu-, Lääne-, Saare- ja Hiiumaal, teatab Läänemaa Turism Facebookis.

Jalgrattamess on osa Helsingis toimuvast suurest liikumise ja vaba aja veetmise ühendmessist GoExpo. Lisaks jalgrattaturismile on samas kohas toimumas messid veel golfi, jahinduse, kalanduse, matkamise, fototurismi, spordi ja fitness’i teemadel.

Lääne-Eesti tutvustamisel pööratakse suuremat tähelepanu aktiivsele puhkusele ja ringreisidele jalgrattaga ning matkamisele looduses. Messiks on valminud ka spetsiaalne lääneranniku rattateede trükis, mis tutvustab eelnevalt välja töötatud piirkonna rattamarsruute. Lisaks jagatakse infot teiste põnevate aktiivsete tegevuste kohta, mida Lääne-Eestis on võimalik harrastada.

MTÜ Lääne-Eesti Turism osaleb messil koostöös Läti, Soome ja Rootsi partneritega projekti „Jalgrattateede võrgustiku arendamine ja edendamine Kesk-Läänemere piirkonnas“ (CentralBalticCycling) raames.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments