0

Taeblas said kokku nelja ühineva valla volikogud

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile Taeblas toimunud Nõva, Oru, Risti ja Taebla valdade volikogude ühisel infokoosolekul arutati läbi ühinemisläbirääkimiste juhtkomisjoni esitatud ühinemislepingu ja rahvaküsitluse korra eelnõud.

Koosolekule järgnenud volikogude erakorralistel istungitel kehtestasid kõik neli volikogu määrusega rahvaküsitluse korra. Võeti vastu otsus korraldada Nõva, Oru, Risti ja Taebla valla ühinemislepingu ja selle lisade avalik väljapanek perioodil 11. märts kuni 1. aprill. Ettepanekute ja vastuväidete esitamise tähtaeg on 5. aprill kell 12.

Ühinemislepingu tekst ja selle lisad avalikustatakse valdade kodulehekülgedel ja vallamajas ning postitatakse valdade elanikele. Samuti on kavas ühinemispõhimõtete ja ühinemislepingu tutvustamine rahvakoosolekutel.

Rahvaküsitlused toimuvad 5.–7. aprillil kõigis praegustes omavalitsustes ühtse korra järgi.

Nelja Läänemaa valla ühinemislepingu eelnõu ja seletuskirja saab lugeda ka siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz