Raamatukogus avatakse fotonäitus “Ingerimaa inimesed”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maakonna keskraamatukogu lugemissaali fuajees avatakse neljapäeval, 7. märtsil kell 12 fotonäitus “Ingerimaa inimesed”.

Näitusel eksponeeritakse eesti rahva muuseumist Eesti ingerisoomlaste liidu kaudu Lääne maakonna keskraamatukokku jõudnud 20 fotot, kus on jäädvustatud Ingerimaa inimesi aastatel 1920–1940, teatas peaspetsialist lugejakoolituse alal Marika Matvei. Fotonäitus on sissejuhatuseks 29.–30. juunil teist korda Haapsalus toimuva XXIII ingerisoomlaste tantsu- ja laulupeole.

Avamisel tutvustab ingerisoomlaste ajalugu ja praegust tegevust Lääne-Eesti ingerisoomlaste kultuuriseltsi esindaja Hilma Tervonen.

Ühtlasi avab keskraamatukogu selle sündmusega uue näitusepinna, kuhu raamatukogu ootab igasuguseid näitusi, mis pakuksid huvi nii lugejatele kui ka teisele linna ja maakonna elanikele.

Lisainfot Eesti ingerisoomlaste liidu kohta leiab siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments