Dokumendivahetuseks saab nüüd aega broneerida üle Eesti

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sellest nädalast saab dokumendi taotlemiseks ja kättesaamiseks PPA veebilehe kaudu sobiva aja broneerida kõikides kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindustes üle Eesti.

Politsei- ja piirivalveamet võttis broneerimissüsteemi kasutusele eelmise aasta novembris, rakendades seda esmalt suuremate teenindussaalide puhul. Käesolevast nädalast loodi veebis dokumendivahetuseks aja broneerimise võimalus ka Kärdla, Kuressaare, Võru ja Valga teenindussaalidele.

Pärast aja broneerimist veebilehel saab klient broneerimisteate, mille võib arvutisse alla laadida, välja printida või vajadusel saata enda e-posti aadressile.

Teade tuleb büroosse tulles kaasa võtta või sellel olev numbrikood meelde jätta ning kohapeal olevast järjekorrapuldi menüüst tuleb valida „broneeritud aeg“ ja seejärel sisestada numbrikood, mis asub teate parempoolses nurgas.

Broneerimiskeskkonna otselink on https://broneering.politsei.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments