Pressifotograafide liit kutsub 24. veebruaril kodumaad pildistama

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti pressifotograafide liit kutsub 24. veebruaril kõiki jäädvustama ajaloolist hetke ja pildistama täpselt kell 13 ümbritsevaid inimesi, meeleolusid, asju või loodust, vahendas ERR.

Pole oluline, kas viibida pildistamise hetkel metsas, olla tööl, istuda peolauas või toimetada kodus ning kas teha foto telefoni või peegelkaameraga, teatab liit.

Ka võivad soovijad pildistamise ette valmistada ja läbi mõelda, oma küla rahva kokku kutsuda või naabrile külla minna.

Fotode eesmärk on jäädvustada Eesti vabariigi 95. sünnipäeva, et ka järeltuleval põlvel oleks midagi sellest ajast vaadata, ning jäädvustada selle kõrvale oma hetked. Kõik pildid kogutakse kokku ja edastatakse säilitamiseks Eesti Rahva Muuseumisse.

Osa võtma on oodatud kõik eestimaalased. Pildi peaks tegema kell 13.00–13.01 ja saatma selle e-posti aadressile foto@eestiminut.ee.

Parimad pildid valib välja asjatundjatest koosnev žürii, neist koostatakse fotoraamat ja pannakse üles kodulehele. Samuti leiavad pildid teistega jagamist saates “Terevisioon”.

Projekti korraldab pressifotograafide liit ja toetab riigikantselei koos “Eesti Vabariik 95” korraldustoimkonnaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments