Õudusfilmide festival tuleb tänavu neljapäevane

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänavune, 8. Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival kestab varasema kolme päeva asemel neli päeva, 25.–28. aprillini.

Õudus- ja fantaasiafilmide festivali meeskond on praegu uute filmide otsingutel Berliini filmifestivalil, kus ametliku programmi kõrval näitavad tootjad oma uusi, Sundance’is või Rotterdamis esilinastunud ja veel linastumata žanrifilme.

“HÕFF tahab ka sellel aastal oma publikut kostitada nii vanade kui ka väga uute õudus- ja fantaasiafilmidega ning saak näikse tulevat hea,” saab lugeda festivali koduleheküljelt.

“Festivalile jõudvatest filmidest anname märku peagi pärast Berlinale lõppu, aga kindel on see, et uute filmide kõrval jätkame ka filmiajalukku kirjutatud linateoste näitamist – kas siis retrospektiivi, ekstreemfilmiseansi või “80s back” programmi raames. Pingutame selle nimel, et HÕFF saaks ka paar Euroopa või rahvusvahelist esilinastust ning läbirääkimised käivad mitme tuntud filmitegija festivalile toomiseks.

Lisaks on HÕFFil hea meel kuulutada avatuks CALL FOR ENTRIES ehk sellest aastast alates on meil privileeg lisada oma programmi rahvusvaheline (ning muidugi hirmus fantastiline) lühifilmide võistlusprogramm, mille võitja saab maineka Melies d’Argent auhinna Haapsalus ning nomineeritakse seeläbi aasta parima lühifilmi auhinnale Melies d’Or. HÕFFi tegijatel on hea meel, kui meie sõbrad osalevad või soovitavad omakorda oma sõpradel osa võtta. Loe lähemalt siit.”

Täpsema info piletihindade, filmide ja eriürituste kohta avaldab HÕFFi meeskond märtsi alguses.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments