4

Lihula postkontor kolis Konsumisse

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Esmaspäeval avab Lihula postkontor uksed uues asukohas ja pikeneb ka postkontori lahtiolekuaeg.

Postkontori uus ruum asub senisest postkontorist üle tee, Konsumis. „Kolime kohta, kus inimesed rohkem liiguvad. Ma loodan, et neil on nüüd mugavam,” ütles Haapsalu piirkondliku postkontori juhataja Liivi Ollino.

Lisaks uuele asukohale on Lihula postkontoris ka kaks uut töötajat, mis lubab ka kontorit pikemalt lahti hoida. Kui varem oli postkontor avatud tööpäeviti kl 9-16, siis nüüd on teenindatakse inimesi tööpäeviti kl 9-17 ja laupäeval kl 9-13.

„Kui maal kannab postkontor sageli kaupluse rolli, siis Lihula on ikkagi piirkonnakeskus, kus esindatud kõik tüüpilised postiteenused ja inimesed kasutavad neid ka,” ütles Ollino.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
blabla
blabla

Need töötajad on uued :-)Noored

piiga
piiga

ja ma arvan et need noored on vähe värskema peaga ja palju tublimad töötajad kui need vanad KEDA EI KOONDATUD!! Nad ise läksid ära.. nii et ärge ajage siin mingit pläma. Austage uusi töötajaid ja olge normaalsed!
Tänan tähelepanu eest!

aga
aga

mis endises majas toimuma hakkab?

aga
aga

kas need kaks uut (Konsumi ruumides) töötajat on vanad head, endised töötajad, kes koondati?????

wpDiscuz