Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 77 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 rasket tervisekahjustust, 1 avaliku korra rasket rikkumine, 37 varavastast kuritegu, neist 35 vargust (3 eluruumidest, 4 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist.

Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 4 narkootikumide vahendamise, 5 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 299 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 9 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, 1 piirirežiimi rikkumine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
29. jaanuaril kella 20 paiku tungiti Pärnus Johann Voldemar Jannseni tänaval korteris kallale 25-aastasele mehele.

Vargused
Ajavahemikul 27.–28. jaanuar varastati Sauga vallas Kilksama külas Tulbiõie teel sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 18.–25. jaanuar varastati Sauga vallas Kilksama külas Haaviku teel majja ja varastati kaableid. Kahju on selgitamisel.

27. jaanuaril tungiti Sauga vallas Kilksama külas Turbaraba teel abihoonesse ja varastati tehnikat. Kahju on 900 eurot.

Raplamaa

Vargused
Ajavahemikul 29.–30. jaanuar varastati Juurus Tallinna maanteel ettevõtte territooriumilt erinevaid varuosi ja esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 28. detsember kuni 27. jaanuar varastati Kohila vallas Aespa alevikus suvemajast televiisor. Kahju on 230 eurot.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 29.–30. jaanuar tungiti Kohila vallas Salutaguse külas ettevõtte territooriumile ja varastati plastkonteiner. Kahju on selgitamisel.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
31. jaanuaril kella 3 ajal teatati politseile, et Lubja tänava korteris tungiti kallale 36-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

Vargused
30. jaanuari öösel varastati Toompuiesteel asuvast ehitussoojakust erinevaid tööriistu. Kahju kokku 2200 eurot.

30. jaanuaril varastati Rävala puiesteele pargitud autost sülearvuti koos koti ja dokumentidega. Kahju kokku 1020 eurot.

Harjumaa

Vargused
30. jaanuaril avastati, et Viimsi vallas Püünsis on ehituselt varastatud krohviprits väärtusega 7500 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
Ööl vastu 28. jaanuari varastati Torma vallas Sadala alevikus 150 liitrit diislikütust. Kahju on 200 eurot.

Põlvamaa

Vargus
Ööl vastu 29. jaanuari tungiti Mooste alevikus sisse töökoja ruumidesse ja varastati elektrimootori staator.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
30. jaanuari päeval tungis 38-aastane mees Väike-Maarjas Pikal tänaval asuvas kaupluses kallale teda pisivarguselt kinni pidanud kauplusetöötajale ja tekitas kannatanule tervisekahjustuse.

Vargused
Ajavahemikul 29.–30. jaanuar tungiti Laekvere vallas Rahklas farmi ja varastati ligikaudu 500 liitrit diislikütust. Esialgne kahju on 350 eurot.

Ajavahemikul 29.–30. jaanuar varastati Väike-Maarjas Renne teel sõidukist Mercedes-Benz 60 liitrit diislikütust ja pendelsaag. Kahju on 98 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 29.–30. jaanuar varastati Sillamäel Viru tänavalt sõiduauto Volkswagen Passat registrimärgiga 504ATM. Kahju on 1500 eurot.

30. jaanuaril tungiti läbi akna Narvas Aasa tänaval majja, kust varastati teler, kuldehteid ja kaks arvutit. Esialgne kahju on 1480 eurot.

30. jaanuaril tungiti Illuka vallas Ediveres talugaraaži, kust varastati neli valuvelgedel suverehvi. Kahju on 350 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments