Haapsalu poisi käimise võiduaeg on Eesti tipptulemus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

19. jaanuaril Eesti noorte sisemeistrivõistluste B-klassi 3000 m käimises võidutsenud JK Tempo võistleja, Nikolai kooli õpilase Ruslan Sergatšovi võiduaeg 15.54,83 on ühtlasi Eesti C-klassi tipptulemus.

27. jaanuaril Tartus peetud Eesti juunioride sisemeistrivõistlusel jäi Läänemaa kergejõustikuklubi võistleja Marten Jõevee 3000 m jooksus ajaga 10.19,52 üheteiskümnendaks, kuigi parandas isiklikku rekordit tervelt 22 sekundit.

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments