0

Maamaksust

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kinnisvara omanikel, kes omandasid vara 2012. aastal tekib maamaksukohustus 1. jaanuarist 2013. Vastavalt Haapsalu linnavalitsuse 23. jaanuari 2013 korraldusele nr 27 „Maakasutuste maksustamishindade määramine ja maa maksustamishinna aktide kinnitamine” on uutel omanikel võimalik tutvuda korteri või ehitise juurde kuuluva maa maksustamishinnaga Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee: Avalikud teenused – Maakorraldus – Maamaks) või linnavalitsuse maakorraldusosakonnas (Posti tn 34, Haapsalu, kabinet 2, telefon 472 5322) vastuvõtuaegadel esmaspäeviti kell 9–12 ja 13.30–16 ning neljapäeviti kell 9–12.
Käesoleval aastal moodustab maamaks 2,5% maa maksustamishinnast aastas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz