Lepa tn elamuala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Esmaspäeval, 4. veebruaril kell 15 toimub Haapsalu linnavalitsuse saalis Lepa tänava elamuala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu.
Planeeringu ala suurus on u 43 000 m² ja see hõlmab reformimata riigimaad.
Planeerimisele tuleb Haava tänava Lepa tänava vaheline ala, Haava 32 kinnistu ja Lepa tn ridaelamute kinnistute vaheline ala ning Kase tänava pikendus Lepa tänavani.
Planeeringuga tehakse ettepanek moodustada reformimata riigimaast 24 elamukrunti (22 pereelamukrunti, 2 ridaelamukrunti) ja tänavamaakrundid. Kavandatud on Kase tänava ühendamine Lepa tänavaga.
Elamukruntidele määratakse ehitusõigus kahekorruseliste elamute ja ühekorruseliste abihoonete ehitamiseks ning kavandatakse tehnovõrkudega varustamise põhimõttelised asukohad, liikluskorralduse, parkimise, heakorra ja haljastuse põhimõtted. Koostatav detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Eskiislahendusega saab tutvuda 28. jaanuarist 5. veebruarini Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments