Kutsehariduskeskus ootab lahtiste uste päevadele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Järgmise nädala kolmel päeval, 30. jaanuarist 1. veebruarini saavad kõik soovijad tutvuda Haapsalu kutsehariduskeskusega, jälgides kutsevõistlusi ning külastades õpperuume, töökodasid ja õpilaskodusid.

Kooli arendusdirektor Aile Nõupuu ütles, et lahtiste uste päevadele on lisaks üldhariduskoolide õpilastele, õpetajatele, huvijuhtidele ja karjääriõpetajatele teretulnud kõik õpihimulised täiskasvanud, kes on mõelnud uute kutseoskuste omandamise peale.

“Samuti ootame lapsevanemaid, kes tahavad oma lapsi õppima suunata,” ütles Nõupuu.

Kolme päeva jooksul viib kool läbi viis kutsevõistlust – mõõtu võtavad noored kokad, teenindajad, ehitajad, tislerid ja arvutigurud.

Seekord korraldab kool eraldi töötoa erivajadustega õpilastele. “Õpetajad ja õpilased valmistavad koos külalistega suupisteid, mis siis ühiselt ära süüakse,” kirjeldas Nõupuu töötuba.

Nõupuu ütles, et väga oodatakse kooliga tutvuma ja erialaõpetajatega kohtuma Haapsalu koolide õpilasi. “Eelmisel aastal käis Haapsalu õpilasi vähe – organiseeritult tuli ainult Nikolai kool,” selgitas Nõupuu. Naabermaakondadest Harjumaalt ja Hiiumaalt on sel õppeaastal juba käidud kutsehariduskeskuse võimalustega tutvumas.

Rohkem infot lahtiste uste päevade kohta leiab kooli kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments