Vikerraadio räägib Haapsalu raudtee taastamisest

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Pühapäeva hommikul kell 8.30 räägib Vikerraadios Riisipere–Haapsalu–Rohuküla raudtee taastamise teemal projektijuht Rein Riisalu, kelle eestvõttel on koostatud raudtee taastamise tasuvusuuring.

„Räägime, mis seisus on praegu raudtee taastamise projekt, milline on väljavaade saada selleks Euroopa Liidu raha, milles seisnevad majandusministri kahtlused ja kõhklused, kas oleks mõttekas panna elektrirongide asemel käima hoopis diiselrongid ja kas ikka maksab raudteed Rohukülani ehitada,” loetles saatejuht Andres Ammas kõneks võetavaid teemasid.

Läänemaa volikogude esindajad kavatsevad teha 17. jaanuaril Haapsalu kultuurikeskuses ühispöördumise, et kinnitada majandusministrile läänlaste soovi raudtee taastada.

Kell 18 rõdusaalis algavale üritusele on oodatud ka kõik teised huvilised.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eestimaa Blogi2
11 aastat tagasi

Nii väga ulmeprojekte tulevikus poleks vaja, sest reisijapotentsiaal päris kõva. Kõik oleneb eelkõige sellest kui läbimõeldud on sõiduplaan. Muidugi palju muidki nüansse, kuid reisijate vähesust karta ei tasu.

sõitjate vähesus
11 aastat tagasi

metroo tallinna ja helsingi vahel ehitatakse ennem välja kui taastatakse mõtetu haapsalu raudtee

Tont.
11 aastat tagasi

Ka mina olen väga raudtee poolt,eriti välisrahaga. Mis siis,et see ennast ise kunagi ära ei majanda ja tuleb igasugu ulmeprojekte välisraha saamiseks kirjutada.