0

Nehatu looduskaitseala ning Porsiku, Kangruaadu ja Oademetsa hoiuala kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolek

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskkonnaamet teatab, et on algatanud Nehatu looduskaitseala ning Porsiku, Kangruaadu ja Oademetsa hoiualade kaitsekorralduskava koostamise. Kaitsekorralduskavaga kirjeldatakse alade eesmärgiks olevad loodusväärtuseid, nende mõjutegurid ja kaitsemeetmed ning koostatakse tegevuste tabel, kus vajalikud tegevused on määratletud koos tõenäolise läbiviimise ajaga ning maksumusega. Kaitsekorralduskava koostab Pärandkoosluste Kaitse Ühing (PKÜ).
Kaitsekorralduskava koostamisprotsessi raames on avalikkuse kaasamise koosolek 26. novembril kell 14. Virtsu kooli väikeses majas (Pargi 5).
Kohapeale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Info: Ivar Ojaste, tel 521 5151, Ivar.Ojaste@gmail.com või Keskkonnaamet, Anni Kurisman, tel 472 4729, anni.kurisma@keskkonnaamet.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz