0

Rumporanna detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vormsi vallavolikogu algatas 27. veebrua 2012. a otsusega nr 5 üldplaneeringut muutva Rumporanna detailplaneeringu koostamise 8,6 ha suurusel maa-alal, mis hõlmab Rumporanna katastriüksust tunnusega 90701:002:0335 100% üldkasutatav maa ja Väinameres paiknevate sadamakanalite ala.

Detailplaneeringu eesmärk on planeerida olemasoleva telkimisplatsi rekonstrueerimist, planeerida maa–alale puhke–lõkkekohad, kuivkäimlad, slipikohal, juurdepääsuteed ja parklakohad, maismaal paiknevad navigatsioonimärgid ja kanalite navigatsioonimärgid, planeerida kadastiku harvendamist ja puhastamist, sadamaugu toestuse renoveerimist, sadamaaugu ja kanali süvendamist, muuli rekonstrueerimist ja kanali süvendamist, ning kuni 15 väikeehitise–võrgukuuri (kuni 20 m²) asukoha ja hoonestustingimusi, ühe suurema paadikuuri (kuni 200 m²) asukoha ja hoonestus-tingimusi ning pontoonsildade asukoha, planeerida telkimisplatsi ja paadikuuride elektrivarustus.

Rumporanna detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu on neljapäeval, 6. detsembril kell 10.30 Koolituskeskuses.

Lennuvälja detailplaneeringu eskiislahendusega on võimalik tutvuda Vormsi vallamajas ja dokumendiregistris Vormsi valla kodulehel.

Küsimusi ja ettepanekuid on võimalus esitada e–postiaadressil vv@vormsi.ee või kirjalikult valla kantseleisse.

Algmaterjalidega on võimalik tutvuda Vormsi valla kantseleis või Vormsi valla kodulehel:
http://avalik.amphora.ee/vormsivv/document.aspx?id=48481

Vormsi vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz